KAMINI NORDICA

KOTLI NA BIOMASO

TOPLOTNE ČRPALKE

PRODAJNI HITI: ternutno najbolj iskana roba!

KAMINI

KLIMATSKE NAPRAVE

KOTLI NA PLIN

Izjave kupcev

Novogradnja toplotne črpalke
Marjeta Z. - Trebnje

Podjetje Top ogrevanje nam je izvedlo kompletno strojno instalacijo na novo gradnji z montažo toplotne črpalke. Izvedena dela so bila narejena kvalitetno in po načrtih. Imamo najcenejše top ogrevanje. Toplo priporočamo.

Predelava kotlovnice in montaža toplotne črpalke
Ivanka B. - Tribuče, Črnomelj

Med vsemi ponudniki so nam najbolj predstavili predelavo kotlovnice na uplinjanje ter montažo toplotne črpalke podjetje Top ogrevanje. Za predelavo obstoječe kotlovnice in montažo toplotne črpalke smo bili sprva skeptični, sedaj pa lahko rečemo, da smo se pravilno odločili kljub temu, da je bila kombinacija dveh ogrevalnih sistemov zahteven projekt. Njihova strokovnost se je dokazala…

Pozidava kamina
Sandra Č. - Novo mesto

Dobava in pozidava kamina. Z izvedbo kamina smo bili zelo zadovoljni. Toplota od kamina nam daje sedaj prav očarljiv pridih pravega domačega doma. V primeru izpada električne energije se še vedno toplo ogrevamo na kamin. Kar vidimo veliko prednost v tem. Podjetje Top ogrevanje toplo priporočamo.

DOSTAVA & REKLAMACIJE

Ob nakupu nad 500 € vam pripada brezplačna dostava.  Iz izkušenj priporočamo, da ste na dan dostave doma oz. dosegljivi na telefon za sprotno usklajevanje.

Ob dostavi se produkt pregleda in podpiše nalog o prevzemu. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

  • Garancija vračila denarja
  • 24-urna dosegljivost
  • Avans nad 500 €
  • Brezplačna dostava
  • 100 % varna obdelava plačila

ZAKAJ IZBRATI NAS

Kvalitetna izvedba

18-letne izkušnje na področju ogrevalnih sistemov zagotavljajo vrhunsko izvedbo in na prvem mestu zadovoljstvo strank.

Strokovno svetovanje

Spoznamo se na vse kar trg ponuja in se še sproti seznanjamo z vsemi novitetami na tržišču.

Zanesljivi

Držimo se točno zastavljenih rokov, ki se jih dogovorimo z naročnikom. Smo tudi prilagodljivi, če naročnik rok prestavi zaradi izrednih razmer.

EKO subvencije

Priskrbimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo za fizične in pravne osebe. Prav tako priskrbimo tudi za socialno ogrožene in upokojence z varstvenim dodatkom.

Plačilo na obroke

Uredimo vse potrebno za pridobitev kredita in prav tako ponujamo plačilo na obroke pod pogojem, da produkt predamo ob zadnjem obroku.

MojMojster.net

Top ogrevanje

Poiščite nas na mojmojster.net

A+