O TOP OGREVANJU

Ustvarjamo prostore, ki zbližujejo in pričarajo topel ter prijeten ambient.

Imamo že 18 let izkušenj s strojnimi instalacijami; menjamo starejše kurilnice in pri tem priskrbimo do 5000 EUR oz. 60% povrnitve vaše investicije iz Eko sklada. Naredimo strankam le najboljši in najugodnejši način ogrevanja glede na stanovanjski objekt. Prodajamo in montiramo KAMINE samostoječe ali z pozidavo. Izvajamo kompletne STROJNE INSTALACIJE na novogradenji… Dela izvajamo tudi v krajih: Črnomelj, Kočevje, Metlika, Novo mesto, Ribnica, Sevnica, Žužemberk IN po celi Sloveniji, Hrvaška. Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

IZKUŠNJE

Vsakodnevna vpetost v delo, ki te veseli, nas je privedla do uspeha zaradi katerega smo danes strokovno usposobljeni za izvajanje različnih storitev.

Izkušnje - 18 let
Toplotne črpalke - 10 let
Kamini - 15 let
Strojne innstalacije - 18 let
Kotli na bio maso - 18 let

ZAKAJ IZBRATI TOP OGREVANJE

Kvalitetna izvedba

18-letne izkušnje na področju ogrevalnih sistemov zagotavljajo vrhunsko izvedbo in na prvem mestu zadovoljstvo strank.

Strokovno svetovanje

Spoznamo se na vse kar trg ponuja in se še sproti seznanjamo z vsemi novitetami na tržišču.

Zanesljivost

Držimo se točno zastavljenih rokov, ki se jih dogovorimo z naročnikom. Smo tudi prilagodljivi, če naročnik rok prestavi zaradi izrednih razmer.

EKO subvencije

Priskrbimo in uredimo vso potrebno dokumentacijo za fizične in pravne osebe. Prav tako priskrbimo tudi za socialno ogrožene in upokojence z varstvenim dodatkom.

Plačilo na obroke

Uredimo vse potrebno za pridobitev kredita in prav tako ponujamo plačilo na obroke pod pogojem, da produkt predamo ob zadnjem obroku.

Odzivnost

V primeru, da se vam ne oglasimo takoj, vas pokličemo v najkrajšem možnem času še isti dan. V vsakem primeru nam lahko tudi sami pošljete na email povpraševanje.

V SODELOVANJU S PROIZVAJALCI