Presrečna z vgradnjo kamina, čakamo samo še na najboljšo toplotno črpalko Kronoterm Adapt…

Iz Podjetja Top ogrevanje so pravi specijalisti… Hvala zelo,…100% priporočamo naprej

VGRADNJA KAMINAMAJA V. - IDRIJA

Prisluhnili so nam in upoštevali naše želje, zelo dobro svetovali, hitro in kakovostno opravili delo in se držali dogovorjenega termina. PRIPOROČAM.

Servis peči in menjava radiatorjevDušan s.

Pohvalil bi odzivnost in proaktivnost, poslušanje stranke, ter predstavirev različnih možnosti

Obnova kotlovniceBranko B.

Podjetje priporočamo, z oceno 10 od 10, saj imajo 5 let tradicije in izkušenj in so odzivni . Tako TOP OGREVANJE d.o.o. priporočamo za izvedbo.

Strokovno priporočilomojmojster.net

Najlepše se vam zahvaljujem za pridobitev EKO subvencije.

EKO subvencijePolona D.

Vesel sem, da ponujate možnost plačila na obroke, ker si poleg majhnih plač ne moremo privoščiti celotnega plačila kupnine. Hvala ker ste.

Plačilo na obrokeBogdan V.

Naročili smo kamin s pozidavo. Lahko samo rečemo TOP storitev, TOP izdelek in TOP super deluje ter greje. Čista desetka. Toplo priporočamo.

Kamin s pozidavoDavorin S. - Škofja Loka

Podjetju Top ogrevanje sem zaupala montažo toplotne črpalke. Montaža in zagon sta bila izvedena pravočasno in kvalitetno. Kar se tiče ogrevanja: smo vsaj enkrat na toplem. Priporočam vsem.

Montaža toplotne črpalkeTatjana K. - Velike Brusnice

Dobava in pozidava kamina. Z izvedbo kamina smo bili zelo zadovoljni. Toplota od kamina nam daje sedaj prav očarljiv pridih pravega domačega doma. V primeru izpada električne energije se še vedno toplo ogrevamo na kamin. Kar vidimo veliko prednost v tem. Podjetje Top ogrevanje toplo priporočamo.

Pozidava kaminaSandra Č. - Novo mesto

Z dobavo in montažo klima naprave smo bili zelo zadovoljni. Poleti se sedaj lepo hladimo in pozimi se tudi grejemo z njo. Strokovno in pažljivo zmontiramo ter za seboj tudi vse pospravljeno. Priporočamo vsakemu.

Montaža klimeRugelja M. - Straža

Podjetju Top ogrevanje smo zaupali kompletne instalacije na novo gradnji s kotlovnico na uplinjanje drv. Zaupali smo jim zaradi dobrega svetovanja in ker smo želeli imeti kvalitetno izvedbo dela. Lahko rečemo, da smo se pravilno odločili in podjetje Top ogrevanje priporočamo tistim kateri želijo imeti kvalitetno izvedena dela.

Instalacije – kotlovnica na uplinjanje drvSimon K. - Čatež pri Trebnjem

Montaža toplotne črpalke je izvedena strokovno in kvalitetno. Držite se podjetja Top ogrevanje, saj boljših ni kot sta Primož in Lojz.

Toplotna črpalkaJožko Jerovšek - Zabukovje pri Mirni

Podjetje Top ogrevanje nam je izvedlo kompletno strojno instalacijo na novo gradnji z montažo toplotne črpalke. Izvedena dela so bila narejena kvalitetno in po načrtih. Imamo najcenejše top ogrevanje. Toplo priporočamo.

Novogradnja toplotne črpalkeMarjeta Z. - Trebnje

Med vsemi ponudniki so nam najbolj predstavili predelavo kotlovnice na uplinjanje ter montažo toplotne črpalke podjetje Top ogrevanje. Za predelavo obstoječe kotlovnice in montažo toplotne črpalke smo bili sprva skeptični, sedaj pa lahko rečemo, da smo se pravilno odločili kljub temu, da je bila kombinacija dveh ogrevalnih sistemov zahteven projekt. Njihova strokovnost se je dokazala v polni meri. Ne bodite skeptični kot smi nekaj časa bili mi ampak vprašajte in dobili boste odgovor, ki vam bo všeč kot je bil tudi nam.

Predelava kotlovnice in montaža toplotne črpalkeIvanka B. - Tribuče, Črnomelj

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Lepo pozdravljeni in dobrodošli v rubriki Mnenja na spletni strani Top ogrevanje.si. Veselimo se vaših pozitivnih ali negativnih komentarjev. Zakaj tudi negativnih? Saj le s pozitivnim izražanjem lahko rešimo katerokoli težavo, namesto da govorimo za hrbtom o drugih. Ko bi vsi tako ravnali, bi bil svet lepši.

Primož Drab

Top ogrevanje d.o.o.

Pošljite mnenje