Akcija!

MBS Magnum S – ŠTEDILNIK z priklopom na centralno ogrevanje

1.531,22 1.366,60

Z veseljem vam predstavljamo štedilnik, ki je popolnoma videti, ki ustreza evropskim in svetovnim okoljskim standardom, stroškovni učinkovitosti in zanesljivosti.
Najbolje prodajani model v EU in ZDA. Dobitnik visokih priznanj in priznanj na svetovnih sejmih.
Izdelek, ki vas bo navdušil in priporočil svojim najboljšim prijateljem.

Akcija!

MBS Strong

1.631,22 1.449,99

Štedilnik, ki ga lahko vgradite v svoje kuhinjske elemente. Izpolnjuje vse tehnične, okoljske in izolacijske zahteve evropskega certificiranja. Družinski prostor okrasite in ogrejte z izvrstno obliko v prostoru, kjer lahko pečete in kuhate svoje najljubše jedi. Eden najbolj kvalitetnih in lepotnih štedilnikov za dostopno ceno.

Akcija!

MBS Super Thermo Magnum

1.730,27 1.399,99

SUPER THERMO MAGNUM štedilnik je naslednik podjetja Thermo Magnum. V primerjavi s predhodnikom ima novi model večjo kurišče, večji kotel in večjo moč, ki jo oddaja.
Ohranili smo zmagovalni dizajn talne peči v evropskem slogu.

Akcija!

MBS Thermo Magnum

1.488,80 1.299,99

Najkvalitetnejši štedilnik za talno ogrevanje na trgu!
S svojo močjo, dizajnom in ceno osvaja celo Evropsko unijo ter ZDA… ..
Polepšajte in ogrejte svoj dom z absolutnim favoritom v svojem razredu !!!

Akcija!

UPX – Uplinjevalni Kotel

5.035,42 4.499,99

Sodobni jekleni uplinjevalni kotli UPX na leseno biomaso. Uporabljajo najbolj napredno tehnologijo nadzora zgorevanja za regulacijo primarnega in sekundarnega izgorevalnega zraka ter modulacijo glavnega ventilatorja. Takšen način upravljanja kotla z inovativnimi rešitvami druge (pirolizne) izgorevalne komore pripomore k doseganju izredno nizkih vrednosti emisij in visokemu izkoristku. Izdelek odlikujejo velika nalagalna odprtina, posebne stranske samočistilne zaščite, avtomatsko čiščenje turbolatorjev, povsem ločena regulacija primarnega zraka, sekundarnega zraka in sesalnega ventilatorja, popolnoma hladna nakladalna vrata (Hyper Cool), enostaven dostop do vseh električnih in elektronskih delov. Napredna tehnologija je razvita s pomočjo Slovenskega znanja in je patentirana. Veliki izkoristki modela UPX pa zmanjšajo onesnaževanje planeta in tako tudi višino toplogrednih plinov. IZPOLNJUJE POGOJE EKO SKLADA ZA SUBVENCIJO V VIŠINI 60% INVESTICIJE Z NAŠO MONTAŽO ! VELIKO KURIŠČE!